Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ε λοιπον αυτο το κομμα δεν εχει σταματησει να με εντυπωσιαζει

.


Η εκκλησια κυκλοφορησε ενα φυλλαδιο αντιμνημονιακο οπου μιλαει για κατοχη και λοιπα αλλα αριστεριστικα.

Τι θα περιμενε καθε λογικος ανθρωπος απο την αριστερα. Μα φυσικα να συμφωνησει ή τουλαχιστον να μην το πολεμησει αφου βρισκεται στο ιδιο στρατοπεδο με αυτην.

Ο λογικη ομως χανεται οταν μιλαμε για καθυστερημενους φρενοβλαβεις του Περισσου
Ακολουθει η αντιδραση του ΚΚΕ:

Σε ανακοίνωσή του τονίζει, μεταξύ άλλων: «Η γραπτή παρέμβαση της ιεραρχίας της εκκλησίας έρχεται να προστεθεί δίπλα στην προπαγάνδα της κυβέρνησης και των συμμάχων της και αποτελεί προσπάθεια συμβολής στην παραπλάνηση, τον αποπροσανατολισμό και στην υποταγή του λαού στην καπιταλιστική βαρβαρότητα της μόνιμης φτώχειας και ανασφάλειας.


» Η ιεραρχία της εκκλησίας υιοθετεί όλα τα βασικά αντιεπιστημονικά επιχειρήματα της κυρίαρχης προπαγάνδας. Αντιστρέφει την πραγματικότητα για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και κυρίως για να κρύψει τις αιτίες της κρίσης, τους υπεύθυνους και το που βρίσκεται η διέξοδος για το λαό.»


Μα ειναι δυνατον καποιοι ανθρωποι να ειναι τοσο καθυστερημενοι που να πυροβολουν τα ιδια τους τα ποδια?



.

1 σχόλιο:

  1. Εσείς τώρα υποθέτετε ότι το ΚΚΕ δεν ξέρει τι του γίνεται και ξέρετε εσείς τι έπρεπε να κάνει!!! Κοινή λογική λέτε, όποιος κάνει τέτοια κριτική να είναι αποδεκτός από το ΚΚΕ και να ξεχνάμε τις σκοπιμότητες, τα συμφέροντα που υπηρετεί και το βίο και πολιτεία του (ακόμη και τη ΧΑ;) Το λέτε και «πυροβολημένο» γιατί δεν ακολουθεί τη δική σας λογική. Μιλάμε για μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας.

    Ούτε και εγώ πείθομαι από την εκκλησία. Είδα το κείμενο, το σχολίασα στο μπλοκ μου αλλά η ιστορία και η κατάταξή της υπέρ της «Πατρίδος, της Θρησκείας, και της Οικογένειας» (σας λένε τίποτα;;;) χάριν της οποίας ευλόγησε χιλιάδες εκτελέσεις κομμουνιστών δεν έχει αλλάξει ποτέ.

    Τώρα αν προσπαθεί να μη χάσει το τρένο του λαού ή νοιώθει ότι το μνημόνιο θα αγγίξει τη περιουσία της και παριστάνει την αντιμνημονιακή, μένει να το αποδείξει.

    Εννοείται ότι η Εκκλησία δεν προτείνει καμιά λύση πλην της υποταγής και της προσευχής, μη τυχόν και κλονισθεί το σύστημα της εκμετάλλευσης. Και θέλει να της πούμε μπράβο;

    «‘Ιδού ή σημερινή άθλία καί φοβερά κατάστασις τού ίερατείου καί ή πρώτη αίτία όπού άργοπορεί τήν έλευθέρωσιν τής ‘Ελλάδος»
    [Aνωνύμου του Έλληνος: «Ελληνική Νομαρχία»]

    ΑπάντησηΔιαγραφή