Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

1821 ... ειδικη εκδοση της καθημερινης για την σειρα του σκαι (καμια σχεση με το κινημα των τζαμπατζηδων)


6 σχόλια:

  1. Πίσω από την "παρωδία" είναι η αριστερίστικη λογική που κάνει το άσπρο μαύρο: καταλύουμε τους νόμους γιατί είμαστε "επαναστάτες" όπως οι επαναστάτες του '21, κι όσοι διαφωνούν είναι "προσκυνημένοι". Δηλαδή η Παπαρήγα κι ο Τσίπρας είναι η Μπουμπουλίνα με τον Καραϊσκάκη, ο ΓΑΠ είναι ο Κιουταχής και η Ελλάδα η Οθωμανική Αυτοκρατορία.

    Διεστραμμένα μυαλά, διεστραμμένοι, σιχαμένοι άνθρωποι. Πώς να πάει μπροστά αυτός ο τόπος όταν υπάρχει αυτό το ποσοστό που σαν καρκίνος μονίμως καταστρέφει τη χώρα. Γύρισαν από τις εξορίες για να την διαλύσουν, τέτοιο είναι το μίσος που κουβαλούν μέσα τους αυτά τα καθάρματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή είναι η ακροαριστερη ερμηνεία των ψευτοαναρχικων
    Υπάρχει και η άλλη ερμηνεία πως όλο αυτό είναι κριτική στο skai και στη σειρά 1821

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι βέβαια, σιγά μην τους έπιασε ο πόνος για την διαστρέβλωση της εθνικής ιστορίας μας, αυτοί υπέρ του skai είναι για το 1821. Είναι ξεκάθαρο ότι εννοούν το κίνημα της "ανυπακοής": "αρνηση πληρωμής χαρατσίου", "κατελύθη ο νόμος" κλπ.
    Υποτίθεται δηλαδή παρωδούν την αστική νομιμότητα που εκφράζει η Καθημερινή και βέβαια θέλουν και να το συνδέσουν με το '21 για να αντλήσουν από εκεί με το κλούβο μυαλό τους ηθική νομιμοποίηση. Και δρα και σαν μέσον προπαγάνδας για τους πολλούς, ότι να ορίστε αυτοί οι "προσκυνημένοι" θα ήταν και κατά της επανάστασης του '21 ως "παράνομης", δηλαδή εμείς είμαστε αντίστοιχα οι σημερινοί μεγάλοι "επαναστάτες", άρα πρέπει να μας υποστηρίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χμμμ εχεις δικιο καλυτερα να το τονισω περισσοτερο θα αλλαξω τον τιτλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βασικά καλύτερα να το έβγαζες τελείως. Μόλις τώρα έμαθα ότι προέρχεται από τον "Οδηγητή", την εφημερίδα της ΚΝΕ (τι σου'λεγα;)

    Θέλει εμπειρία για να καταλαβαίνεις τα κομμούνια στην προπαγάνδα τους. Βλέπεις πόσο ύπουλα δρουν, ακόμα κι εσύ παρασύρθηκες ως προς το τι πραγματικά εννοούν, που απ΄ό,τι βλέπω ανήκεις στους ελάχιστους οικονομικά εγγράμματους δεξιούς (για το οποίο btw συγχαρητήρια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ευχαριστω για τα συγχαρητηρια

    οπως καλως γνωριζεις το κκε ειναι ολοκληρωτικο κομμα και ως εκ τουτου ειναι τοσο κατα του κρατους στην κερατεα οσο ειναι κατα του σκαι για το 1821

    οποτε η συγκεκριμενη εικονα δουλευει και για τα 2 εξισου για αυτους (με ενα σμπαρο 2 τριγωνια)

    Ειναι αληθεια πως εχουμε να μαθουμε πολλα περι προπαγανδας απο τους θολοκουλτουριαραιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή