Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Οταν η ιδεολογια απο ακριβο σπορ γινεται κερδοσκοπικη ευκαιρια



Απεργια και παλι σημερα και η αριστερα καλοι ολους να δειξουν την αντιδραση στον κακο καπιταλισμο που μας τυραναει.

.........ΟΛΟΙ ??



Στην τυποεκδοτική τυπώνονται 5 ημερήσιες εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας οι οποίες τυπώθηκαν και κυκλοφόρησαν ΚΑΝΟΝΙΚΑ τόσο την Τετάρτη 10/02/2010 όσο και την Πέμπτη 11/02/2010. Την τρίτη το βράδυ στην τυποεκδοτική υπήρχε διπλή βάρδια ενώ και η εργασία συνεχίστηκε μέχρι τις 2-3 το πρωί της επομένης (10/02/2010, μέρα απεργίας) έτσι ώστε να τυπωθούν όλα τα έντυπα της 10/02/20210. Στην συνέχεια η μονάδα έκλεισε για να επαναλειτουργήσει περίπου στις 9:00 μμ της ίδιας ημέρας (επαναλαμβάνω μέρα υποτιθέμενης απεργίας) πάλι με ενισχυμένο προσωπικό έτσι ώστε να τυπωθούν τα έντυπα της πέμπτης 11/02/2010. Τώρα αυτό το πράγμα ονομάζεται "απεργία" μόνο στο newspeak του περισσού. Στα απλά ελληνικά ονομάζεται κοροϊδία και στήσιμο απεργοσπαστικού μηχανισμού.


ποια ειναι ομως αυτη η περιβοητη μπιζνα του κκε?

1) Ανήκει σε κόμμα που είναι στη βουλή, το ΚΚΕ!
2) Δεν έχει κανένα προσωπικό επιχειρηματικό ρίσκο!
3) Τελευταία πήρανε επιδότηση χωρίς απολύτως διαφανή κριτήρια 1.000.000 ευρώ!

4) Αρκετοί δήμοι ανήκουν στο ΚΚΕ όπως και δημοτικές επιχειρήσεις από όπου παίρνουν όλες τις δουλειές!
5) Τα κεφάλαια προέρχονται από εισφορές μελών. Τσάμπα χρήμα!6) Στο βωμό των πολιτικών διαπραγματεύσεων, έχουνε πάρει όλες τις δουλειές από το Δημόσιο, εφημερίδες, περιοδικά, νομαρχίες, δήμους, δημοτικές επιχειρήσεις, όλες τις μεγάλες εταιρείες, το ΒΕΑ, όλα τα συνδικαλιστικά έντυπα. Ακόμα και δεξιές εφημερίδες τυπώνουν για να τους εξασφαλίσουν ήρεμο εργασιακό περιβάλλον!
7) Διαθέτουν μια ολόκληρη στρατιά επαγγελματικών (μισθωμένων) στελεχών του κόμματος σε όλες τις ειδικότητες!
8) Διαθέτουν μια ολόκληρη στρατιά από επαγγελματίες (μισθωμένοι του ΠΑΜΕ) συνδικαλιστές όπου οι περισσότεροι κατεβαίνουν για βουλευτές και με αυτούς πολεμάνε τους ανταγωνιστές τους!
9) Οι επιχειρήσεις του ιδιωτικού ή του δημοσίου τομέα με συνδικαλιστικό σωματείο εργαζομένων και πρόεδρο που ανήκει πολιτικά στο ΚΚΕ τυπώνουν όλα τα έντυπα τους στην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ.!
10) Οι εργαζόμενοί της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ Α.Ε του ΚΚΕ, δεν έχουν κάνει ποτέ απεργία ούτε ποτέ έχει σταματήσει η παραγωγή!
11) Καμία δημόσια υπηρεσία δεν τολμάει να εισβάλει στις εγκαταστάσεις τους όπως κάνουν σε τόσους άλλους μικροτυπογράφους!
12) Η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ του ΚΚΕ. έχει τα πιο φτηνά μεροκάματα. Δεν εφαρμόζει την ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ του ΣΕΜΕΕ που θέλει να επιβάλουν πανελλαδικά οι επαγγελματίες βουλευτοσυνδικαλιστές του ΚΚΕ.
13) Το 2008 ο τζίρος της τυποεκδοτικής είναι περίπου 80.000.000 ζεστό χρήμα που το άρπαξαν με κομματικά, πολιτικά και συνδικαλιστικά μέσα από τους μικροτυπογράφους.
14) Δεν μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν!
ΘΕΤΟΥΜΕ ΔΥΟ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Ποιο άλλο τυπογραφείο πανελλαδικά λειτουργεί όπως η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε ΤΟΥ ΚΚΕ;
Ανταγωνίζονται αθέμιτα τους μεροκαματιάρηδες μικροτυπογράφους, ΝΑΙ ή ΟΧΙ;




Το μονο σχολιο που εχω να κανω εγω ειναι να δωσω τα συγχαρητηρια μου στην κ παπαρηγα μιας και σε αυτο τον τομεα συμφωνουμε
Χαιρετιζω την αποχη απο την απεργια σημερα και ελπιζω πολλοι αλλοι να σοβαρευτουν και να ακολουθησουν το παραδειγμα τους
Επισης τους ευχαριστω για το θαυμασιο υλικο που μας παρεχουν καθως και την επιβεβαιωση του μονοδρομου του καπιταλισμου που πρεπει να ακολουθει καθε οργανισμος που θελει να προοδευει και να παραγει πλουτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου