Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Προς τον αγαπητο Κ.Τσιπρα...




Αξιοτιμε Κ.Τσιπρα. Σας εχω ακουσει πολλες φορες και δικαιως να διαμαρτυρεστε για την πολιτικη που εφαρμοζουμε. Εχετε πει παμπολλες φορες το κλασσικο ποιηματακι σας, εχετε παιξει απειρες φορες την κασεττα σας και μας εχετε αναγκασει να απαντησουμε με παρομοιο τροπο.
Καποια στιγμη ομως το θεατρο, τα παραμυθια, και τα παιχνιδια πρεπει να τελειωσουν.
Για να τελειωνουμε λοιπον γιατι οπως αλλωστε θα εχετε καταλαβει εχουμε και δουλιες.

Η χωρα κυβερνιεται απο προεδρευομενη κοινοβουλευτικη δημοκρατια.
Η κυβερνηση (αυτος ειμαι εγω..) παιρνει αποφασεις για να σωσει τον τοπο και η αντιπολιτευση (αυτος ειστε εσεις..) προτεινει λυσεις. Εαν επιθυμειτε να αλλαξουμε θεσεις και να αναλαβετε τη διακυβερνηση της χωρας μετα χαρας. Φροντιστε μονο να παρετε εναν μεγαλο φακελο να τον γεμισετε προτασεις και ιδεες και ελατε να τα εφαρμοσετε. Εαν πραγματικα τα καταφερετε και το πετυχετε αυτο και ο λαος το αναγνωρισει εγω θα ειμαι ο πρωτος που θα σας ψηφισω. Μεχρι τοτε ομως καλειστε να μας αφησετε ησυχους να κυβερνησουμε και να πατε να παιξετε με τα κουβαδακια σας.

Με τιμη Γεωργιος Ανδρεα Παπανδρεου, Πρωθυπουργος.




Οχι αυτη δεν ηταν η απαντηση σοβαρου πρωθυπουργου σοβαρης χωρας σε αρχηγο αντιπολιτευτικου κομματος. Και αυτο γιατι στην μπανανια που ζουμε ο καθενας μπορει να λεει οτι του κατεβει, να προτεινει τα παντα χωρις να προτεινει τιποτα, να διαμαρτυρεται για το δικιο του χωρις να ασχολειται με το δικιο του αλλου, να τηρει τους νομους μονο οταν συμφερουν την κλικα του, και φυσικα γιατι στην μπανανια που ζουμε ο καθενας εχει την ελευθερια των λογων του αλλα κανενας δεν εχει την ευθυνη των λογων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου