Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ πηγη της τρομοκρατικης ιδεολογιας στην Ελλαδα



Κατα διαβολικη συμπτωση την ιδια ημερα που οι τρομοκρατες της οργανωσης "επαναστατικος αγωνας" ομολογουν την συμμετοχη τους σε αυτην λιγο αργοτερα το βραδυ εγινε και η επιση αποκαλυψη της ιδεολογικης πηγης της τρομοκρατιας. Η πηγη που νομιμοποιει εν ετει 2010 καθε μορφης ανυπακοη και παρανομια στο συστημα, μια πηγη που νομιμοποιει και δικαιωνει καθε μορφη αναρχιας και ταραχης.








Η μονη δυναμη στον τοπο που δεν αποδεχεται την εξουσια και θελει με επανασταση και ανατροπη να βαλει την δικη της εξουσια παρολαυτα αποδεχεται και εχει δημοκρατικη εκπροσωπηση, αποδεχεται κατα τα αλλα τους δημοκρατικους θεσμους και την βουλη μονο και μονο για να τα χρησιμοποιησει ως μεσα για να την ανατρεψει...

Μπορει τελικα να μην καταφερε να ανατρεψει την αστικη δημοκρατια πριν απο 50 χρονια καταφερε ομως με την πολιτικη επιρροη να συμπαρασύρει τα υπολοιπα κομματα που με το φοβο μην χαρακτηριστουν αντικουμμουνιστικα της εδωσαν γη και υδωρ, την δικαιολογησαν, νομιμοποιησαν την παρανομια της, και τελικα πραγματωσαν αυτο που ηθελε απο την αρχη.
Την αποδομηση των θεσμων, την εγκαθιδρυση ενος κρατους ανομιας που ο καθενας μπορει να ανατρεψει εαν χανει το "δικιο" του, και την ολικη εγκατασταση αναρχιας και τρομοκρατιας.

Μπορει τελικα το ΚΚΕ με το πενιχρο μονοψηφιο ποσοστο που εχει εδω και 80 χρονια στην εκπροσωπηση του απο τον λαο απο την ιδρυση του μεχρι σημερα να μην εχει καταφερει ποτε να κυβερνησει

Εχει ομως καταφερει και εχει διαβρωσει ολες τις κυβερνησεις που με το φοβο μην χασουν ψηφους προς τον λαικισμο της αριστερας των ευκολων ουτοπιων του κρατικισμου αναγκαστηκαν οι ιδιες να εφαρμοσουν μονες τους τον λαικισμο και τις ουτοπιες. Εφηρμοσαν σταδιακα τεραστιο ελεγχο σοβιετικου τυπου στην "ελευθερη αγορα" καταστρεφοντας την οικονομια, διαβρωσαν τις συνειδησεις του λαου με την λογικη της ευκολης θεσης του δημοσιου
Γιατι αλλωστε να παρει η αριστερα ψηφους με τον ευκολο λαικισμο της υποσχεσης της προσληψης και του ρουσφετιου? αφου μπορει να το κανει και η "δεξια"

Και φυσικα διαβρωσαν την εννοια της νομιμοτητας, των νομων, των θεσμων, και της δικαοσυνης. Θεσμοθετηθηκε η ανομια, η ανυπακοη, καταργησης του δικαιου της αστικης δημοκρατιας και θεσμοθετηση του δικιου του εργατη, του φοιτητη, του αγροτη κτλ.

Και φυσικα τελος νομιμοποιηθηκε η πολιτικη τρομοκρατια
Ο αριστερος τρομοκρατης δεν ειναι κακος αντιθετα ειναι λαικος αγωνιστης ο μονος ικανος να σωσει τον αβουλο αστο.


Δυστηχως ο Επαναστατικος Αγωνας, Η 17 νοεμβρη, ο Μαζιωτης και ο Κουφοντινας δεν ειναι οι υπαιτιοι ουτε φυλακιζοντας τους θα λυθει το προβλημα
Το προβλημα ειναι θεσμοθετημενο, βαθια νομιμοποιημενο στο πολιτικο μας συστημα και φυσικα βαθια ριζωμενο στον ιδιο μας τον κακο εαυτο.



-edit

το ΚΚΕ τελικα πιστευει στο συνταγμα (οταν του αρεσει)

"Θεωρώντας ότι η συμφωνία με την «τρόικα» αφενός πλήττει τα οικονομικά και κοινωνικά δικαιώματα, αφετέρου εκχωρεί κυριαρχικά δικαιώματα στους διεθνείς οργανισμούς, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, ζήτησε να ενεργοποιηθεί το άρθρο 28 του Συντάγματος το οποίο προβλέπει ως προϋπόθεση -για την έγκριση- την πλειοψηφία 180 βουλευτών."

Καθημερινα μας συμπεριφερονται σαν καφρους και εμεις το ανεχομαστε. Μπραβο μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου