Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Απεβίωσε ο βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ-Ιλ

.


O αρχηγος της Bad Κορεας ειναι πλεον παρελθον
Η αλλιως ο Κιμ Γιονγκ Ιλ ειναι πια Κιμ Γιονγκ Ντεντ
Ο αειμνηστος ηγετης θα δωσει τη θεση του στο γιο του και εγγονο του ακομα μεγαλυτερου ηγετη του σοσιαλισμου

Μα πια χωρα μου θυμιζει...
Σκηνες απο ενα νεο ελληνικο 96 ακολουθουν απο το πρωτο νεκροταφειο



Ο γιος του δικαιωματικα αναλαμβανει την εξουσια αφου πηρε το 100% των ψηφων και ετσι σχηματιζει αυτοδυναμη κυβερνηση (οχι δοτη οπως σε αλλες αυταρχικες χωρες)


Ακολουθει η ανακοινωσις απο την αντιστοιχη δημοσια αντικειμενικη (και ουχι κυβερνητικη θεος φυλαξοι) ΕΡΤ




Και για να μαθαινουμε τι σημαινει πραγματικη δημοκρατια

Elections are ostensibly conducted by secret ballot, but only one candidate appears on the ballot. A voter may cross off the candidate's name to vote against him, but must do so in a special booth without any secrecy. According to many North Korean defectors, such an act of defiance is too risky to even attempt.

The latest election was held on March 8, 2009. The following day, North Korean media announced that Kim Jong-il was unanimously re-elected to parliament, though none of his sons were among the appointments.[7] The election committee also stated that 99.98% of all registered voters took part in voting, with 100% voting for their candidate in each district.[8] All seats were won by the Democratic Front for the Reunification of the Fatherland, under the control of the Worker's Party.


Περαστικα μας

update

Εθεωρείτο λάτρης των γυναικών και πότης, σύμφωνα με ανθρώπους του στενού του κύκλου που αργότερα εγκατέλειψαν τη χώρα. Φλέρταρε ρωσίδες χορεύτριες και είχε συγκεντρώσει στην προσωπική του κάβα με κρασιά περισσότερα από 10.000 μπουκάλια τα οποία κατανάλωνε μαζί με τεράστιες ποσότητες από αστακούς και κονιάκ.


Εμεις προτιμουσαμε αεροσυνοδους



update 2

moar crying





.

28 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι τέτοια ποσοστά έπαιρναν και οι ηγέτες της χούντας που θαυμάζεις εσύ και ο νυν υπουργός και πρώην γενικός γραμματέας της ΕΠΕΝ..
    Εντελώς δημοκρατικά και με διαφανείς διαδικασίες. Η αλήθεια να λέγεται..
    Όντως περαστικά σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @karatzaferis

    Για να μην ξεχνιομαστε

    http://napouser.blogspot.com/2010/12/vs.html

    τα εχω αναλυσει σε προηγουμενο ποστ

    υποθετω πως επιτηδες προσπαθεις να γελοιοποιεις το Nickname σου με αυτα που λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια για την ανάρτηση. Πολύ παρατηρητικά σχόλια επίσης.

    Θέλω να δω επίσημες δηλώσεις από τις αντιπροσωπίες τάπερ του Στάλιν και Μάο στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τί να πώ για τον υπερμάλακα συγγραφέα; Η ανορθογραφία του είναι τρομακτική και αντικατοπτρίζει την ικανότητα που έχει ο εγκέφαλός του στην επεξεργασία πληροφοριών. Η ηλιθιότητά του όμως μιλά από μόνη της. Χρησιμοποιεί δύο πολιτικά απόβλητα (Στάλιν-Χίτλερ)και τους σύγχρονους οπαδούς και συνεχιστές τους, επιδιώκοντας ίσως ο πανύβλαξ, να δείξει ότι το ΛΑΟΣ που δεν ανήκει σε κανένα από τα δύο αυτά στρατόπεδα, είναι κάτι καλό!
    Έχουμε τρεις κουράδες. Η μία είναι μαύρη και βρωμάει. Η άλλη είναι καφετιά και επίσης βρωμάει. Άρα η τρίτη κουράδα είναι σίγουρα μυρωδάτη!
    Αυτή είναι η λογική του ανεκδιήγητου συγγραφέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αλλα σκατα ο λαικισμος και αλλα τα αποσκατα και οι βρωμιες του εφηρμοσμενου μαρξισμου σοσιαλισμου

    Επισης ο καρατζαφυρερ δεν εχει σημαια που βαφτηκε με αιμα εκατονταδων εκατομμυριων

    Μη συγκρινεις την τριχα με την τριχια

    100 εκατ νεκροι

    μην αυτογελοιοποιεισαι κατηγορωντας την ιδια σου την ιδεολογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το μεγαλύτερο ποσοστό του σκατού της σημερινής πολιτικής σκηνής βρίσκονται στο στόμα του ΛΑΟΣ, του δικού μου κόμματος. Ξεκινά από τότε που είχα τσοντάδικο (και τάχα έλεγα πως ήταν γραφείο μανεκέν), προχωρά στην εποχή που ο Μητσοτάκης μου χάρισε το φτηνιάρικο μπουρδελοκάναλο από το οποίο τόσα χρόνια εκτοξεύω σταλινικού τύπου κομματική προπαγάνδα και συνεχίζεται ακόμη και στις μέρες μας όπου υποστηρίζω ότι οι Έλληνες θα πρέπει να εκπορνευθούν ώστε να μην πεινάσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Εμεις προτιμουσαμε αεροσυνοδους"

    Εσύ προσωπικά προτιμάς τη χούφτα σου. Και δεν την αλλάζεις με τίποτα. Τρομερό ζευγάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στις χώρες που κυβέρνησε πάντως το δόγμα-θρησκεία μου κατάφερα να κάνω πολλές γυναίκες πόρνες. Ο KARATZAFERIS είναι αρχάριος. Έχει πολύ δουλειά μπροστά του αφού δεν ξέρει να δελεάζει σωστά τους Έλληνες και τις Ελληνίδες (δυνητικά ζιγκολό και πόρνες) με λεφτά (1400 ρούβλια βασικό επίδομα ύπαρξης) αλλά είναι εθνικό-φιλελεύθερος και περισσότερο καπιταλιστικός από τις εταιρείες μου, την τυποεκδοτική και τον 902.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τσοντάδικο ... ειναι προτιμοτερο να βρισκεις δουλεια σε ομορφες γυναικες με ταλεφτα σου αντι να τις χαριζεις βιλες με τα λεφτα του ελληνικου λαου
    δες το update

    εξ οσων γνωριζω ο μητσοτακης δεν ειχε κομμα για να το χαρισει σε καποιον και μαλλον ο φυρερ ειναι πλουσιοτερος του δρακουλα
    Επισης το μονο καναλι που δεν εχει απολυσει και συνεχιζει να δινει δουλεια σε κοσμο δεν ειναι σταλινικης προπαγανδας καναλι σαν τον 902 (που απολυει γιατι ζουμε σε καπιταλισμο βεβαιως βεβαιως)

    Α να μην ξεχασω πως σε σταλινικα καναλια δεν βγαζεις τον καζακη και λοιπους εθνικομπολσεβικους οταν κανεις προπαγανδα

    τελος οσον αφορα την εκπορνευση αυτα δυστηχως ειναι τα αποτελεσματα οταν περασει απο πανω σου ο οδοστρωτηρας του σοσιαλισμου

    70 χρονια μετα οι ομορφες γινονταν πουτανες και οι ασχημες καθαριστριες

    νιωσε το ρατσισμο στο πετσι σου μετα την ταξικοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @καρατζαφερης

    γιατι πας μια πολιτικη συζητηση σε προσωπικο επιπεδο?

    εχουμε προσωπικη διαφωνια και δεν το ξερω?
    με ξερεις και απο χτες?

    αν θες να αρχισουμε τα χαλικια και τις προσβολες να αλλαξω mode

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε βλακάκο, το κανάλι μου το χάρισε ο Μητσοτάκης με λεφτά του ελληνικού λαού, σιγά μην έβγαζε από την τσέπη του φράγκο ο δράκουλας για να μου φτιάξει εμένα προπαγανδιστικό μέσο.
    Είσαι πολύ χαζός για να σου εξηγήσω για ποιον λόγο έβγαλα τον Καζάκη στο κανάλι μου. Όταν απολυθείς από το ίδρυμα στο οποίο είσαι τρόφιμος θα σου εξηγήσω.
    Όσο γελοίος και επικίνδυνος είναι ο κομμουνισμός, άλλο τόσο καραγκιοζοκόμμα είναι και το δικό μου. Πούλησε ψεύτικο πατριωτιλίκι για να πάρει ψηφαλάκια και τώρα αποκαλεί τη FYROM Μακεδονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο θάνατος του μεγάλου ηγέτη έχει προκαλέσει περίεργες συμπεριφορές στους ψηφοφόρους του κόμματος μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. σιγα σιγα γιατι με μπερδεψες

    ο ελληνικος λαος πληρωνει για να δουλευει το τηλεαστυ?
    Μπορεις να μας δειξεις το κονδυλι του κρατικου προυπολογισμου που περιγραφουν τα εξοδα?
    Μπορεις να μας δειξεις το κρατικο δανειο και απο ποια τραπεζα δοθηκε στο καναλι?

    Σε αντιθεση με τον 902 που χρηματοδοτηται απο το επιδοτουμενο απο τον ελληνικο λαο κομμα του λαου(?) το τηλεαστυ χρηματοδοτειται απο τις διαφημισεις του και δεν εχω ακουσει να χρωσταει σε καποια τραπεζα δανειο ή στο κρατος ή σε κανεναν βασικα

    Αναμενω στοιχεια γιατι αλλιως η κουβεντα δε βγαζει και πουθενα

    εκτος και εαν θεωρεις πως η αδεια κοστιζει λεφτα επειδη το λεω εγω τυπου ταξιτζης πουλαει 200000 ενα χαρτι που σε αλλες χωρες αξιζει 0 γιατι δεν το χρειαζεσαι


    Εισαι πολυ εξυπνος για να καταλαβεις την ηλιθιοτητα του ΚΚΕ που πεταξε τον καζακη οπως και ολα τα σοβαρα στελεχη του (παν καλος , ανδρουλακης δαμανακη λαφαζανης τσιπρας κτλ κτλ)


    θα ηταν ψευτικο εαν δεν το πιστευε και τωρα
    Δεν καταλαβαινω εχει αλλαξει θεση και δεν το εμαθα?
    Αν το ειπε φανταζομαι θα ηταν λαθος
    Αμφιβαλλω ομως αν εχει κανει τετοιο πραγμα
    Παντως σε καθε περιπτωση αλλοι μιλαγαν για μακεδονικη μειονοτητα
    http://lithoksou.net/rizospastis.html
    Μην αυτοδιαστρευλωνεσαι προδιδοντας την ιδια σου την ιστορια φιλαρακο

    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C_%CE%9A%CF%8C%CE%BC%CE%BC%CE%B1_%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82#H_.CE.B8.CE.AD.CF.83.CE.B7_.CE.B3.CE.B9.CE.B1_.CF.84.CE.BF_.CE.9C.CE.B1.CE.BA.CE.B5.CE.B4.CE.BF.CE.BD.CE.B9.CE.BA.CF.8C_.CE.B6.CE.AE.CF.84.CE.B7.CE.BC.CE.B1


    αλλος ζηταει συνθετο ορο με μακεδονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @καρατζαφερη

    σχολια υβριστικα και φασιστικα στο βλογκ σου
    μη χεζεις εκει που γλυφεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @napo

    Άκου φίλε πώς έγιναν τα πράγματα. Αρχικά είχα την TV Press, σκοπός της οποίας ήταν να διαδίσει προπαγανδιστικές βιντεοκασέτες (βλέπεις είχα εμπειρία στις βινοτεοκασέτες από το τσοντάδικο που είχα) υποστηρίζοντας τη ΝΔ. Έκανα καλή δουλειά τότε. Ασκούσα σκληρή κριτική στο ΠΑΣΟΚ και προπαγάνδιζα τις θέσεις της ΝΔ. Ο Μητσοτάκης, ως καλός και έντιμος άνθρωπος που είναι, με επιβράβευσε το 1990 και που παραχώρησε το Telecity και το RadioCity ώστε να διευρύνω το έργο μου. Είχα φτάσει την προπαγάνδα σε τέτοιο σημείο που αν ζούσε τότε ο Λένιν, σίγουρα θα με ζήλευε! Ποι΄ςο ξεχνάει τα τηλεκαραγκιοζιλίκια "ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ" και τις λοιπές φαιδρότητες του παρελθόντος μου; Όλα αυτά τα γελοία τηλεμέσα έγιναν με λαφτούλια του ελληνικού λαού, ούτε φράγκο δεν έβγαλε από την τσέπη του ο γρουσούζης. Αν δε με βοηθούσε τότε ο Μητσοτάκης, ακόμα θα πούλαγα άχυρα στο βλαχοχώρι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. πραγματι εχεις δικιο εχουμε πολλα να μαθουμε απο τους κουμμουνιστες στην επιστημη της προπαγανδας και ο αγαπητος φυρερ εμαθε πολλα στην σοβιετικη μεταπολιτευση της μονοκρατοριας του ενος κομματος

    ακομα ομως να μου φερεις τα αποδεικτικα στοιχεια που επιβεβαιωνουν πως ο μητσοτακης αγορασε τα κτιρια και τους εξοπλισμους αξιας εκατομμυριων και οχι ο πλουσιοτερος βουλευτης του ελληνικου κοινοβουλιου που τυγχανει να δουλευει απο 12 χρονων σε αντιθεση με την βρωμοαλεκα που ακομα και ο πατερας μου πηρε πτυχιο (3) και η συμφοιτητρια του παρεμεινε αιωνιο κοπροσκυλο των με λεφτα του ελληνικου λαου

    μπας και τα 50 σπιτια τα πληρωσε ο ελληνικος λαος?
    Μπας και το πρακτοριο μοντελων και τις εκκλησιες που εχει χτισει ειναι και αυτες δημοσια δαπανη?

    ακομα να μας απαντησεις πως καταφερε , ο αισθητα φτωχοτερος του καρατζαφερη μητσοτακης, να κανει τον καρατζαφερη πλουσιο το 90 και οχι απο το 70 που ηδη ειχε επιχειρησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εγώ σημειώνω πάντως τα παραπάνω ως αυτονόητα πειστήρια για τον αυριανό ριζοσπάστη.

    Θα καεί το πελεκούδι με αυτές τις αποκαλύψεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @karatzaferis

    σου ειπα και πριν υβριστικα φασιστικα σχολια στο σπιτι σου και στο μπλογκ σου

    επειδη εχεις παρει τετοια ανατροφη απο την μανα σου και τον πατερα σου δε χρειαζεται να επιδυκνυεις την ποιοτητα των γονιων σου και εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η πίστη του συντρόφου στα ιδεώδη μας κλονίστηκε. Αλλάζει ταυτότητες και προβληματίζεται για την αποτελεσματικότητα της υποχρεωτικής εφαρμογής του δόγματός μας.

    Έτσι όμως γίνεται με κάθε χαμό ενός υποχρεωτικά αγαπητού προσώπου. Ας όψεται η βάρβαρη και αντιλαϊκή πραγματικότητα που βάσει καπιταλιστικού δόλιου σχεδίου σκοτώνει τους συντρόφους λόγο ηλικίας (ή καρκίνου άρα καταπονήσεως προσφοράς στην κομμούνα).

    Ελπίζω να βανδαλίζει περισσότερα μπλογκ μετά τον θάνατο μου, για να αποδείξει την αγάπη του για μένα, αν δεν με έχουν διαγράψει ως τότε φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Για τον πούτσο είστε και τα δυο σας. Σαν δυο κομμάτια σκατά!
    Το φτωχό σας μυαλουδάκι δε σας επιτρέπει να δείτε πέρα από την θολή εικόνα που έχετε για τα πράγματα. Είστε τόσο κατώτερα όντα που δεν είστε σε θέση να αποβάλλετε τη φτωχή -κατώτερη και από ζώου- διπολική σας σκέψη. Όποιος δεν είναι ΛΑΟΣ είναι ΚΚΕ. Όποιος δεν είναι με το θεό ειναι με το διάβολο. Το να μην είναι τίποτα από τα δύο δεν υπάρχει ως ενδεχόμενο για σας. Λογικό, αν λάβουμε υπόψιν μας το εξαιρετικά υψηλό ποσοστό αναπηρίας σας.
    Περαστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. περιμενω ακομα τα αδιάσειστα στοιχεια που θα αποδειξουν τις βρισιες που συνεχιζεις

    μεχρι τοτε σε αφηνω στο επιπεδο που εχεις παρει απο τη μανα και το πατερα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αριστερή οργή, αριστερά δάκρυα... Δεν πήγε καλά η μέρα...

    Αν βρεις τα στοιχεία να μας τα φέρεις σύντροφε να τα βάλω στο καπιταλιστικό προϊόν μου, το ριζοσπάστη (κοστίζει λεφτά και εκμεταλλεύεται εργάτες). Μια μέρα να βάλουμε και σοβαρά αποδεικτικά στοιχεία για κανένα εισαγγελέα γιατί όλο τις ίδιες μαλακίες γράφουμε εδώ και έναν αιώνα και από εμάς γαλουχούνται πολλά πρόβατα/γίδια/μοσχάρια προς αριστερή εκμετάλλευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. "Όποιος δεν είναι ΛΑΟΣ είναι ΚΚΕ. Όποιος δεν είναι με το θεό ειναι με το διάβολο."

    Κανείς δεν είπε αυτό σύντροφε, απλά όποιος δεν είναι με το ΚΚΕ είναι σίγουρα με το διάβολο και πρέπει να πάει διακοπές στην Σιβηρία. To ΛΑΟΣ δυστυχώς αναγνωρίζει την αστική δημοκρατία. Είναι μέχρι να γίνει το μεγάλο άλμα προς τα εμπρός και στην Ελλάδα για να σκοτώσουμε όσους διαφωνούν μαζί μας γιατί άκουσον-άκουσον, είναι όλοι τους (90% που δεν μας ψηφίζουν) για το πούτσο.

    :o

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά είχα ένα ραντεβού με τον Σταύρο για να δούμε πώς θα καταπολεμήσουμε το μείζον πρόβλημα της διαπλοκής στην Ελλάδα. Έχουμε πάρει το γιο του για να μας συμβουλεύει σε αυτό το θέμα, αλλα άλλο να τα λες απευθείας με τα ιερά τέρατα του είδους, κακά τα ψέματα.

    Φεύγοντας ξέχασα να δέσω το κοπρόσκυλό μου, τον Φλοξ, που έχει την κακή συνήθεια να μπαίνει σε ιστολογια και να σχολιάζει ως "Καρατζαφέρης". Έλα Φλοξ, έλα σαν καλό κοπρόσκυλο, θα σου πάρω κόκαλο να γλείφεις. Έλα και θα σου πω με ποιον τρόπο έριξα την κυβέρνηση της ΝΔ το ΄93 για να μην ιδιωτικοποιηθεί ο ΟΤΕ και χάσει τη σύμβαση ο Κόκκαλης. Έλα και θα σου πω πως παραμύθιαζα τότε τον κόσμο ότι το έκανα τάχα για ...τη Μακεδονία (χαχαχα, από τα πιο πετυχημένα μου).
    Έλα να σου πω με τι αντάλλαγμα στήριξα τον ημιθανή Απατεώνα το '95, δίνοντας στο ΠΑΣΟΚ άλλα 10 χρονάκια κυβέρνηση. Έλα να σου πω με τι λεφτά πέρασα μια δεκαετία εκτός πολιτικής καθόμενος σπίτι μου και κοιτώντας το ταβάνι όπως έχω ομολογήσει (είναι πάντως φοβερή πηγή έμπνευσης, άσε να λένε). Έλα να μάθεις πώς μπορείς να γίνεις επαγγελματίας πολιτικός, αρχηγός, πρωθυπουργός χάρη στις οικογενειακές σου διασυνδέσεις (βουλευτής ο θείος μου) και χωρίς να έχεις δουλέψει ούτε μια ώρα στη ζωή σου (η αλήθεια είναι ότι αυτό το χάρισμα το έχει κι ο φίλος και συμφοιτητής μου ο Γιωργάκης).
    Έλα Φλοξ, έλα καλό μου κομματόσκυλο, πάμε πίσω στο σπίτι που σε ταΐζει και μην ρίχνεις τις κουράδες σου όπου να'ναι (είναι ηλίθιο το κωλόσκυλο το ξέρω, αλλά τι να κάνω που μου είναι χρήσιμο σαν κοπροκομματόσκυλο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εμείς τα λέμε και στην βουλή αλλά κανείς δεν μας ακούει. Δόλιο σχέδιο της πλουτοκρατίας οι κρατικοποιήσεις που θα κακοδιαχειρήστούν επίτηδες οι οπουρτουνιστές συνδικαλιστές στις πλάτες του λαϊκού κινήματος. Δόλιο σχέδιο της μπουρζουαζίας και βούτυρο στο ψωμί των Γερμανών και οι ιδιωτικοποιήσεις. Ευρωπαϊκή ντιρεκτίβα και υποδούλωση στον δήθεν "ευρωμονόδρομο" η όποια δικαιοκατανομή της υπεραξίας καρπώνεται ο λαός χωρίς να το έχουμε νομιμοποιήσει εμείς.

    Αλλά τα έχουμε πει όλα αυτά εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Και για να μην ξεχνιόμαστε:
    http://www1.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=6604998&publDate=20%2F12%2F2011

    ΑπάντησηΔιαγραφή