Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

"Να εκτελούνται οι απεργοί δημόσιοι υπάλληλοι"

.

Ακολουθει βιντεο που εξηγει γιατι το TOP GEAR εχει 300.000.000 τηλεθεατες παγκοσμιως και ειναι η πιο πετυχημενη εκπομπη της αγγλιας ισως και του πλανητη






o jeremy clarkson ειναι γνωστος παρουσιαστης της εκπομπης του ΒΒC TOP GEAR




Σάλο έχουν προκαλέσει στη Βρετανία οι δηλώσεις ενός γνωστού παρουσιαστή του BBC ο οποίος πρότεινε "να εκτελούνται μπροστά στις οικογένειές τους" οι δημόσιοι υπάλληλοι που απέργησαν την Τετάρτη διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές στις συντάξεις τους.

Ο Ντέιβ Πρέντις, γενικός γραμματέας του συνδικάτου Unison ζήτησε από το BBC να "απολύσει" τον παρουσιαστή Τζέρεμι Κλάρκσον χαρακτηρίζοντας "σκανδαλώδεις" τις δηλώσεις του. Πρόσθεσε ότι έχει ζητήσει από τους νομικούς εκπροσώπους του συνδικάτου να εξετάσουν αν είναι δυνατόν να καταθέσουν μήνυση σε βάρος του παρουσιαστή.

"Η εκπομπή (κατά την οποία έγιναν οι επίμαχες δηλώσεις) μεταδίδεται σε ώρα μεγάλης τηλεθέασης, μπροστά σε παιδιά. Η συγγνώμη δεν αρκεί, καλούμε το BBC να τον απολύσει", είπε.

"Μιλούσε σχεδόν όπως ο Καντάφι όταν αναφερόταν στους αντικαθεστωτικούς διαδηλωτές", είπε από την πλευρά της η Κάρεν Τζένινγκς, η αντιπρόεδρος του συνδικάτου.

Ο Κλάρκσον ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή The One Show το βράδυ της Τετάρτης όταν του τέθηκε μια ερώτηση σχετικά με την απεργία περίπου ενός εκατομμυρίων δημοσίων υπαλλήλων.

"Εγώ, θα τους τουφέκιζα όλους. Θα τους έβγαζα έξω και θα τους εκτελούσα μπροστά στις οικογένειές τους", είπε ο παρουσιαστής, που έχει γίνει γνωστός σε όλο τον κόσμο μέσω της εκπομπής αυτοκινήτου Top Gear. "Θέλω να πω μ' αυτό ότι απεργούν ενώ παίρνουν χρυσές συντάξεις ενώ εμείς πρέπει να δουλεύουμε", πρόσθεσε.

.

5 σχόλια:

  1. Το καλύτερο θα ήταν να εκτελέσουμε εσένα, όμως πρώτα θα πρέπει να μας πληρώσεις την καημένη τη σφαίρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι κατα των επιδοτούμενων θανατικων εκτελέσεων

    Υπάρχουν χορηγοί και διαφημίσεις για τέτοιες δουλιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα βρεθούν πολλοί χορηγοί προκειμένου να ξεβρωμίσει ο τόπος από την ανοησία και την σιχαμερή ανορθογραφία σου. Μην ανησυχείς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία θα μειωθεί και η ύφεση

    Είναι το άλλο μείγμα πολιτικής που λέμε


    Σαμαράς και συ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παλιότερα ήμουν ο γλείφτης και σφουγκοκωλάριος του Σαμαρά. Τώρα έχω φτιάξει δικό μου κόμμα, το ΛΑΟΣ, κι έχω μαζέψει όλη τη σαβούρα της κοινωνίας και τα έχω ονομάσει στελέχη του κόμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή