Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Ενας εκατομμυριουχος αναμεσα στους αγανακτησμενους



Αναρωτηθείτε εαν θα εβγαινε ζωντανος στην ανω κατω πλατεια συνταγματος.. 

1 σχόλιο:

  1. Εντάξει controlled opposition είναι αυτοί. Occupy Wall Street και τρίχες κατσαρές, τους χρηματοδοτεί λέει ο Σόρος, βγάλε άκρη τώρα.
    Το θέμα είναι ότι κυρίαρχη εθνότητα στην Wall Street είναι αυτή στην οποία ανήκει και ο Σόρος και ο Schiff, είναι γύρω στις 20 φορές παραπάνω από το ποσοστό τους στο γενικό πληθυσμό. Όσο ήταν από κάτω ήταν κομμουνιστές και αριστεροί, τώρα που ανέβηκαν και είναι πλέον η νέα ελίτ των ΗΠΑ είναι νεοφιλελεύθεροι/νεοσυντηρητικοί και τους ενοχλούν οι φόροι.
    Πρέπει κι αυτοί, εννοώ αυτές οι μεγάλες κεφαλές τους, να συμμαζευτούν και να καταλαβουν ότι ο καπιταλισμός για να δουλεύει πρέπει να είναι και παραγωγικός κι όχι μόνο αέρας κοπανιστός. Αυτοί μπορεί να είναι easy with money και να βρίσκουν συνέχεια νέα προϊόντα χρηματιστηριακής μόχλευσης και κόντρα μόχλευσης αλλά αν αυτό το πράγμα δεν έχει κάποια βάση από πίσω, τότε κάποια στιγμή η φούσκα σκάει και αρχίζουν τα παρατράγουδα.
    Γιατί εκτός από αυτούς τους χαλβάδες του OWS υπάρχουν κι εκείνοι που αρχίζουν να αποδίδουν πιο συγκεκριμένα ευθύνες: http://www.youtube.com/watch?v=s20upMVfr7g
    Φαντάζομαι δεν θα 'θελαν να ξαναδούν νέα Έξοδο κι από τη χώρα όπου βρήκαν την μεγαλύτερη ευημερία στην ιστορία τους, και μετά βέβαια να αναρωτιούνται πάλι γιατί άραγε όλος ο κόσμος είναι τόσο κακός και δεν τους αγαπάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή