Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Νομος ειναι το δικιο του κορανι




οι πακιστανοαφγανοι ειναι φιλοι μας και ταξικα μας αδερφια
επισης φονιαδες των λαων αμερικανοι που προσπαθουν να σκοτωσουν τους ειρηνικους αυτους ανθρωπους


Τι κακοι τελικα που ηταν οι αμερικανοι που δεν εκαναν δικαιη δικη στον μπιν λαντεν



Ακόμα ένα μεμονωμένο περιστατικό. Αλήθεια σκούζουν αριστεροί για αυτά και άλλες αρλούμπες τύπου Bin Laden; Αλλά τι λέω οι στυνομικοί είναι κατά τις θρησκείας. Ισλάμ εκεί, σοσιαλισμός-κουμουνισμός Ελλάδα




Βίντεο με ομαδική εκτέλεση αστυνομικών στο ΒΔ Πακιστάν έδωσαν στη δημοσιότητα οι Ταλιμπάν. Το περιστατικό θεωρείται ότι συνέβη μετά τον Ιούνιο, όταν αντάρτες πέρασαν τα σύνορα Αφγανιστάν - Πακιστάν και συνέλαβαν ένστολους.

Οι εικόνες δείχνουν τους 16 πακιστανούς αστυνομικούς να στήνονται στη σειρά με τα χέρα δεμένα, αντιμετωπίζοντας το εκτελεστικό απόσπασμα. Κείμενο που συνοδεύει το βίντεο αναφέρει ότι τα θύματα συνελήφθησαν στην περιοχή Ντιρ κατά τη διάρκεια επιδρομής αφγανών Ταλιμπάν. 

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του πακιστανικού στρατού το βίντεο φαίνεται να είναι γνήσιο. Παράλληλα το BBC - όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του - δέχτηκε εικόνες τραβηγμένες από κινητό τηλέφωνο, οι οποίες δείχνουν κατοίκους να βρίσκουν τα πτώματα. 

Στο βίντεο φαίνεται αξιωματούχος των Ταλιμπάν να κατηγορεί τους αστυνομικούς ως εχθρούς του Ισλάμ, ενώ αναφέρεται και σε περιστατικό εκτέλεσης "έξι παιδιών" (σ.σ.: ανήλικους ύποπτους για συνεργασία με τους Ταλιμπάν) από την κοιλάδα Σουάτ, από τον πακιστανικό στρατό. Πρόκειται για περιστατικό που έχει καταγραφεί σε βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε πέρυσι και του οποίου τη γνησιότητα το Πακιστάν αμφισβητεί. 

Οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων πάντως έχουν καταγγείλει στο παρελθόν το στρατό της χώρας για εκτελέσεις με συνοπτικές διαδικασίες υπόπτων για συνεργασία με τους Ταλιμπάν.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Το βίντεο περιλαμβάνει πολύ σκληρές εικόνες






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου