Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Υπαρχει κατι που ξεπερναει τη φαντασια ... : Η πραγματικοτητα



Οταν η φυση εντυπωσιαζει ακομα και το χολυγουντ

Ολοι εμειναν εκθαμβοι και εκστατικοι μπροστα στην καταστροφη

(Βασικα οχι ολοι αν εχετε κουραγιο πηγαινετε στο τελος του αρθρου)



































































Υπαρχουν και καποιοι που εκμεταλλευτηκαν τον πονο και την καταστροφη για να κερδισουν ψηφαλακια και να κανουν μικροπολιτικη. Ναι τους μαντεψατε σωστα

"Ο καταστροφικός σεισμός των 8,9 Ρίχτερ που χτύπησε την Ιαπωνία θύμισε αντίστοιχα φονικά χτυπήματα του Εγκέλαδου και στην Ελλάδα (Αθήνα, Αίγιο κ.λπ.) και κυρίως θύμισε ότι η χώρα μας - η χώρα με τη μεγαλύτερη σεισμικότητα στην Ευρώπη - παραμένει χωρίς ουσιαστική αντισεισμική θωράκιση, με ευθύνη των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ."


και το αποκορυφωμα της παρανοιας


"παίρνοντας όλα τα μέτρα προστασίας που ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο. Για να γίνουν όμως όλα αυτά απαιτείται μια άλλη πολιτική που θα αντιμετωπίζει και την αντισεισμική θωράκιση ως κοινωνικό αγαθό. Ο καπιταλιστικός τρόπος παραγωγής, που στηρίζεται στην "ελεύθερη" αγορά, στην εμπορευματοποίηση των κοινωνικών αγαθών, στον επιχειρηματικό ανταγωνισμό δεν μπορεί αυτό να το προσφέρει. Για παράδειγμα και στην Ιαπωνία, όπως ακριβώς έγινε και στο σεισμό της Αθήνας το 1999, τα κινητά τηλέφωνα στην κρίσιμη στιγμή δε λειτούργησαν. Αυτό συμβαίνει γιατί οι επικοινωνίες λειτουργούν ως μέσο κερδοφορίας και όχι ως κοινωνική ανάγκη. "


Συμπερασμα : Ο σεισμος και η καταστροφη χρησιμευει για να αφυπνησει την αναγκη για ταξικη παλη και να μας φερει (ΚΚΕ) στην εξουσια.


http://www2.rizospastis.gr/page.do?publDate=12/3/2011&id=13264&pageNo=16&direction=1

....Μονο στην ΕΛΛΑΔΑ

Περαστικα μας





1 σχόλιο: